Foto's
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
28 Mei 2008 | Malawi, Lilongwe
Hallo allemaal,
Ik wilde nog ffies zeggen dat ik het echt super leuk vind om al jullie reacties te lezen, doet me echt goed!
Zijn jullie toch nog een btje bij me hier in het verre Malawi.
We hebben weer een aantal foto's op de site gezet. Kunnen jullie al onze belevenissen weer even bekijken!
site: http://www.mijnalbum.nl/Album=Y6J4HQGW
Tot de volgende keer!
Kusje! Maaike
Zijn jullie toch nog een btje bij me hier in het verre Malawi.
site: http://www.mijnalbum.nl/Album=Y6J4HQGW
Helemaal TOP! -
29 Mei 2008 - 09:18
Geert Van Den Berg:
Hallo Maaike,
Wat een prachtige foto's. Maar wat een armoede! Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor jullie. Tot volgende week zaterdag. Geert -
29 Mei 2008 - 10:58
Fredie:
Maaikie! Wat maak jij echt weer mooie dingen mee! Lekker weertje daar?! Hier ist nu echt niks!
Succes met het project en hopen dat jullie een mooi moestuintje aan kunnen leggen!
Geniet ervan!!!
Kus -
30 Mei 2008 - 13:44
Tineke Bunnik:
Dag Maaike, het echte werk is nu begonnen. Heel mooi om erover te lezen. Ik vind jullie ontzettend dapper en stoer. Succes met de volgende opdrachten!